dimarts, 28 de febrer del 2017

Debat sobre Política de Defensa al 3 24



Compartim el vídeo del programa Més 324 de Televisió de Catalunya, on podreu trobar les intervencions de dos dels autors del llibre “Política de Defensa i Estat propi” (Editorial Base), David Bajona i Marc Gafarot. Al programa també s’hi van convidar a Jordi Armadans (Fundipau) i Xavier Masllorens (ICIP). Us animem a veure’l i treure’n les vostres pròpies conclusions, així com fer-ne difusió.




dilluns, 20 de febrer del 2017

POLÍTICA DE DEFENSA I ESTAT PROPI


Ens complau anunciar-vos que ja podeu trobar a les llibreries l'obra “Política de Defensa i Estat Propi”(Editorial Base). Es tracta d'una obra que analitza aquest camp en des dels diversos angles que la composen. No cal que diguem que aquesta és una política impossible de negligir per qualsevol Estat, i davant l'eventualitat de que Catalunya recuperi el seu, cal que s'abordi amb seriositat.

Com sabeu, des de la SEM portem anys treballant-hi i, com no podia ser d'altra manera, membres del nostre equip hi han col·laborat. Es tracta d'una obra que, sense deixar de ser abastable per tots els lectors, no està mancada de rigor.

Ben aviat us informarem de les presentacions que es portaran a terme. Mentrestant, us animem a llegir-lo i us transmetem la nostra joia per aquesta nova fita cap a la normalitat de la nostra nació.